Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Kamera v koupelně, kůň bez jezdce i obnažený muž

KRÁLOVÉHRADECKO - Oznámení na tísňovou linku 158. 

Vskutku kuriózní případ museli včera odpoledne řešit policisté z Obvodního oddělení III v Hradci Králové. Na tísňovou linku 158 zavolala včera odpoledne žena z Hradce Králové, že jí její bývalý přítel, se kterým stále žije ve společné domácnosti, nainstaloval do koupelny  webkameru. Když policisté přijeli na místo, zjistili, že kamera je zde skutečně nainstalována, a to již třetí měsíc. Doposud to oznamovatelce však nevadilo. Žena se totiž na základě sdělení expřítele mylně domnívala, že se jedná o čidlo na snímání vlhkosti. Pravdu však odhalila až poté, co zjistila, že expřítel sedí v pokoji u počítače, kam jsou svedeny kabely z koupelny a k jejímu překvapení reaguje na pohyb ve sprše i přes zavřené dveře. Policisté ženě proto doporučili, aby kameru odstranila a přidali také pár cenných rad, jak ve věci postupovat.  
 
K dalšímu zajímavému případu vyjížděli policisté z Třebechovic pod Orebem poté, co na tísňovou linku oznámila v 18 hodin volající žena, že  na silnici mezi Jeníkovicemi a Libníkovicemi běhá po silnici osedlaný kůň bez jezdce. Šetřením na místě policisté zjistili, že z koně krátce před tím skutečně spadla žena, ke které se však kůň po chvíli sám vrátil.
 
Další neobvyklý případ vyjížděli řešit policisté do Hradce Králové – Plačic. Předcházel mu rovněž telefonát na tísňovou linku 158, kam po poledni zavolala vyděšená poštovní doručovatelka. Žena do telefonu policistům sdělila, že v době, kdy roznášela poštu a procházela kolem jednoho z domů, vyšel odtud obnažený muž a přistoupil k plotu. Poté měl před ženou odhalovat své pozadí. Případem se proto nyní zabývají policisté z Obvodního oddělení policie I v Hradci Králové.

por. Mgr. Lenka Burýšková
Zveřejněno: 18. října 2013 v 9:40

vytisknout  e-mailem