Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Kamaráda umlátili a pohřbili

ZLÍNSKÝ KRAJ: Kriminalisté objasnili čtvrtou vraždu. 

Elitní detektivové odboru obecné kriminality zlínského krajského ředitelství objasnili již čtvrtou letošní vraždu. Z ní byli obviněni dva cizinci: devětatřicetiletý muž a jeho o dva roky starší známý.

Zločin se stal v polovině měsíce července 2012, přesné datum se doposud nepodařilo určit. Dvojice mužů se svým kamarádem popíjela, pak se ale začali hádat a napadat. Pachatelé pak čtyřiačtyřicetiletého známého z Valašského Meziříčí povalili na zem a kopali do něj. Nakonec ho několikrát udeřili do hlavy dřevěnou deskou. Po těchto hrubých úderech muž zůstal bezvládně ležet na zemi. Jeho tělo ve spacáku dvojice vynesla ven a asi po třech dnech zakopala poblíž domku.

Rodinní příslušníci sice ohlásili, že postrádají svého příbuzného a policisté po něm vyhlásili pátrání. Nicméně až v tomto týdnu se podařilo zjistit, co se stalo. Dodatečně jsme našli i několik lidí, kterým vrahové řekli, že muže zabili, ale všichni to brali jako opilecké řeči.
Policisté v tomto týdnu
 dostali tip, kde by se mohlo tělo oběti nacházet. Když policisté z Valašského Meziříčí zjistili, že se pravděpodobně nejedná o žert, ale že pod zemí je skutečně někdo zakopaný, případ si převzali krajští kriminalisté. Oba pachatelé jsou stíhání vazebně, byť se k hrůznému zločinu nepřiznávají.
 
19. října 2012, Jana Macalíková

vytisknout  e-mailem