Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Kabelky odložené v autě přilákaly zloděje

KROMĚŘÍŽSKO: Pachatelům hrozí až dva roky vězení. 

Opět apelujeme na občany, aby v autech nenechávali viditelně odložené žádné věci či dokonce cennosti. Případem vloupání do osobního automobilu se nyní zabývají hulínští i kroměřížští policisté.

Včera ve tři čtvrtě na tři odpoledne se prozatím neznámý pachatel dostal po rozbití okna pravých zadních dveří do vozidla Škoda Fabia, které stálo u bytového domu na sídlišti Slovan v Kroměříži. Zloděj si odnesl volně odloženou dámskou kabelku, ve které byly doklady, peníze, platební karta a mobilní telefon. Škoda na odcizených věcech je dva tisíce dvě stě padesát korun, škoda, která vznikla poškozením auta, je patnáct set korun.

Pachatel se tímto jednáním dopustil trestných činů neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a krádež, za což mu hrozí až dva roky vězení.

Stejný trest hrozí i pachateli, který se včera po půl páté odpoledne vloupal do osobního auta zaparkovaného v Hulíně poblíž základní školy. Rozbil okno předních dveří a ze sedadla spolujezdce odcizil volně odloženou dámskou kabelku s finanční hotovostí a osobními doklady. Škoda na odcizených věcech je bezmála tři tisíce korun, škoda na rozbitém okénku je osm set korun.

19. prosince 2019, nprap. Ing. Barbora Balášová

 

vytisknout  e-mailem