Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Kabelka zmizela

KROMĚŘÍŽSKO: Zatímco ukládala nákup do auta, byla okradena. 

V pátek odpoledne oznámila kroměřížským policistům dvaapadesátiletá žena, že byla okradena. Paní odpoledne zaparkovala vozidlo před obchodním domem v Kroměříži. Poté, co nakoupila, odstavila vozík se zbožím u zavazadlového prostoru auta a následně si uložila kabelku na zadní sedadlo vozu. Pak se k nákupnímu koši vrátila. A zřejmě tohoto nestřeženého okamžiku, kdy ukládala nakoupené věci do kufru automobilu, využil prozatím neznámý pachatel. Otevřel zadní dveře auta a kabelku ukradl, aniž by ho žena zahlédla. Během chvilky tak přišla o osobní doklady, platební karty, dva mobilní telefony, klíče i dioptrické brýle. Celková škoda tak přesáhla částku šest tisíc korun.
Po pachateli, který se tímto jednáním dopustil trestných činů krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, pátrají policisté. V případě dopadení mu hrozí až dva roky vězení.
 
Upozorňujeme veřejnost, aby v místech většího výskytu lidí věnovali zvýšenou pozornost svým věcem, neponechávali je volně odložené bez dozoru a nenosili u sebe vyšší finanční hotovost nebo cenné věci.
 
7. ledna 2013, por. Mgr. Simona Kyšnerová

vytisknout  e-mailem