Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

K výslechu přijela na kradeném kole

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Z budovy policie už ale musela pěšky. 

O tom, že drzost nezná mezí, se nedávno přesvědčili uherskohradišťští kriminalisté. Žena, která byla podezřelá z krádeže jízdního kola, přijela na policii k podání vysvětlení na dalším odcizeném kole. Zřejmě se domnívala, že jí to projde. Před policejní budovou však narazila na kriminalisty, kteří o jejím příjezdu informovali kolegy zabývající se její trestnou činností. Následně vyšlo najevo, že také toto kolo je kradené.  

Sedmadvacetiletá žena z Uherského Hradiště není pro policisty žádným nováčkem. Majetkovou trestnou činnost totiž několikrát spáchala již v minulosti. Během deseti uplynulých dní si tak od komisaře z Oddělení obecné kriminality v Uherském Hradišti vyslechla hned dvě obvinění. První za krádež zboží v obchodě a druhé za odcizení jízdních kol.

Tímto jednáním způsobila majitelům kol škodu za patnáct tisíc korun. Kola skončila zpět u svých majitelů. V drogerii pak odcizila zboží za téměř dva a půl tisíce korun. Krádeže drogistického zboží se dopustila i přesto, že za obdobnou trestnou činnost byla v minulosti již odsouzena. Tento čin navíc spáchala v době vyhlášeného nouzového stavu. Nyní jí proto za tuto trestnou činnost hrozí až osmileté vězení.

11. června 2020, por. Mgr. Simona Kyšnerová

odcizené koloodcizené kolo

vytisknout  e-mailem