Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

K poškození aut se nikdo neměl

HODONÍNSKO: Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod. 

Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod:

  • V pátek 16. listopadu 2018 v době od 09:40 do 09:56 hodin došlo ve Bzenci na náměstí Svobody poblíž budovy České spořitelny k poškození vozidla. Neznámý řidič pravděpodobně osobního vozidla Ford stříbrné barvy při couvání z kolmého parkovacího místa narazil do zaparkovaného vozidla BMW 530 D. Nezjištěný řidič, aniž by splnil zákonné povinnosti účastníka silničního provozu, z místa odjel.
  • V pondělí 19. listopadu 2018 v 17:16 hodin v Hodoníně v ulici Bratislavská řidič nezjištěného vozidla TAXI při stání před kruhovým objezdem s ulicí Velkomoravská z nenadání začal couvat. Přitom narazil do za ním stojícího vozidla Opel. Vozidlo taxi po nárazu najelo na kruhový objezd a odjelo pryč.
  • V pondělí 19. listopadu 2018 v době od 09:55 do 12:30 hodin ve ve Veselí nad Moravou v ulici Hutník někdo poškodil vozidlo. Neznámý řidič při jízdě po parkovišti před budovou Pivnice Hutník narazil do zaparkovaného vozidla Peugeot 206. Nezjištěný řidič se svým vozidlem po nehodě odjel z místa pryč.

Policisté nyní hledají svědky, kteří nehody mohli vidět nebo by mohli identifikovat neznámé řidiče a jejich vozidla. Ozvat se mohou na telefonu 974 633 260 nebo přímo na linku 158.

por. Bc. Petr Zámečník, 21. 11. 2018

vytisknout  e-mailem