Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Jičínští kriminalisté "rozprášili" drogový gang

JIČÍNSKO - Pět obviněných skončilo ve vazební věznici. 

marihuanamarihuana
Jičínští kriminalisté ve spolupráci se zásahovou jednotkou zadrželi v těchto dnech na Hořicku skupinu sedmi osob ve věku 26 až 37 let, která měla od září loňského roku do současné doby vyrábět a následně prodávat pervitin a další drogy
. Jednalo se o dvě ženy a pět mužů, kteří se v uvedeném období měli různým způsobem podílet na výrobě nejméně 1,5 kilogramu pervitinu, který připravovali z léků převážně zakoupených v zahraničí u našich severních sousedů.
 
Při domovních prohlídkách a prohlídkách jiných prostor pak policisté zajistili dvě "varny", 25 rostlin konopí, marihuanu, léky s vysokým obsahem pseudoefedrinu, chemikálie, igelitové sáčky, váhy a další předměty sloužící k výrobě a distribuci drog.
 
Policejní vyšetřovatel následně sdělil čtyřem mužům a jedné ženě obvinění ze zvlášť závažného zločinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy, za což jim hrozí až deset let vězení.
 
Všichni obvinění, kteří skončili ve vazbě, s kriminalisty spolupracovali a k trestné činnosti se plně doznali. Není tak vyloučeno, že může dojít k obvinění dalších osob.

nprap. Hana Klečalová DiS.
18. října 2015 v 18:26

Odkazy do noveho okna

makovice

makovice 

Detailní náhled

marihuana

marihuana 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem