Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Jen krátce neoprávněně užíval odcizené vozidlo

KLADENSKO - Zloděj vozidla byl dopaden nedaleko obce Páleč.. 

Policisté z obvodního oddělení Kladno venkov prošetřují v současné době případ trestných činů krádeže a neoprávněné užívání cizí věci, z kterého je podezřelý dvaceti čtyřletý muž z Kladenska.

Na linku 158 bylo v pátek 15. července 2016 krátce před druhou hodinou oznámeno třiceti pětiletým poškozeným krádež osobního vozidla značky Renault Kangoo. V nestřeženém okamžiku poškozenému muži bez jeho svolení a vědomí  odcizil z garáže na pozemku rodinného domu v obci Vinařice klíče od vozu pravděpodobně jeho známý. Následně s vozidlem, které bylo v danou dobu zapakované před rodinným domem podezřelý muž odjel. Majiteli vznikla škoda ve výši 25 000,-Kč.

Téhož dne třicet minut po druhé hodině byl podezřelý řidič dopaden. Na základě oznámení se dostavila policejní hlídka obvodního oddělení ve Zlonicích do obce Páleč, kde bylo nalezeno zaparkované odcizené osobní vozidlo. Následným dalším policejním šetřením byl řidič z odcizeného vozidla vypátrán na pozemní komunikaci za obcí Páleč. Policejním šetřením bylo zjištěno, že tento dvaceti čtyřletý řidič má vysloveny zákazy řízení vydané MěÚ Slaný platné do prosince 2016.

Policisté podezřelého řidiče zadrželi a po provedení prvotních úkonů na policejní služebně byl eskortován do Kladna, kde byl umístěn do policejní cely.

Případ je nadále v šetření a dvaceti čtyřletý muž je nyní podezřelý z trestných činů krádeže, neoprávněné užívání cizí věci a maření úředního rozhodnutí.

 

nprap. Jana Šteinerová 

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

18. července 2016

vytisknout  e-mailem