Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Jel po ráfku

VSETÍNSKO: Řidič v pátek boural, ujel a ještě nadýchal. 

V pátek večer řidič ujel z místa havárie, ztratil pneumatiku z předního kola a při zastavení a následné kontrole nadýchal téměř jeden a půl promile.

Policisté v obci Střelná zastavili a kontrolovali řidiče poškozené Škody Octavia. Bylo to v pátek o půl šesté večer. Za volantem seděl šedesátiletý muž z Hornolidečska. U toho policisté provedli dechovou zkoušku ke zjištění ovlivnění alkoholem. Muž nadýchal 1,43 promile.

Policisté začali zjišťovat okolnosti poškození vozidla. Zjistili, že vozidlo havarovalo do kamenné stěny železničního mostu v Horní Lidči. Řidič nelenil a pokračoval v jízdě dále. V obci Střelná potom přišlo poškozené přední kolo i o pneumatiku. Ani to muže nezastavilo a jel po ráfku dál několik stovek metrů až do místa zastavení a kontroly.

Při nehodě nebyl nikdo zraněn, způsobená škoda na vozidle činí šedesát tisíc korun. Policisté nechali u muže provést odběr krve ke zjištění přesné hodnoty alkoholu v těle. Zahájili úkony trestního řízení pro trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky a nadále zjišťují informace k této dopravní nehodě.

10. dubna 2017, por. Bc. Vladislav Malcharczik

Odkazy do noveho okna

Místo havárie

Místo havárie 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem