Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Jeden prohřešek mu nestačil

NÁCHODSKO - Čerpal benzín, za který neplatil, pak řídil, ač neměl. 

tankování benzínuIlustrační foto/Policie ČRHned z několikerého protiprávního jednání se bude muset  zodpovídat 34letý muž z Trutnovska. Policisté ho důvodně podezírají, že koncem června 2018 na Náchodsku řídil auto bez platného řidičského oprávnění a nezaplatil načerpaný benzín. 

Po provedeném pátrání policisté z obvodního oddělení v Jaroměři zjistili, že právě on 23. června 2018 natankoval u místní čerpací stanice benzín do vozidla a odjel bez placení. Navíc to nebyl jeho jediný prohřešek. Policisté při lustraci jeho osoby přišli na to, že dotyčný muž má Magistrátem města Pardubice vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel, a to od května 2018 až do února 2019. Nezaplacení natankovaného benzínu v hodnotě 251,- Kč, které bylo pro nízkou způsobenou škodu pouhým přestupkovým jednáním, tak na muže prozradilo, že uložený zákaz řízení nerespektuje.

Policisté s ním proto v těchto dnech zahájili zkrácené přípravné řízení pro trestný čin maření výkonu úředního rozhodnutí, za který mu podle zákona hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

por. Mgr. Eva Prachařová
27. 8. 2018 v 11:45

vytisknout  e-mailem