Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Je nás vidět!

VYŠKOVSKO: Oblíbená preventivní akce se uskutečnila v Bučovicích již počtvrté. Policisté zvou na pátek 20. října do Vyškova! 

Policisté ve spolupráci s městem Bučovice pro děti, jejich rodiče i seniory připravili na páteční odpoledne 13. října v Bučovicích již počtvrté preventivní akci s názvem Je nás vidět! Příchozí si mohli nejen prohlédnout techniku, výstroj a výzbroj, kterou využívá Policie České republiky, Městská policie v Bučovicích a bučovičtí dobrovolní hasiči. Za účast v dopravních soutěžích, které byly rozděleny dle věku, dostali návštěvníci akce reflexní předmět. Ten jim ve dnech se sníženou viditelností, kterých bude v nadcházejícím období přibývat, pomůže být vidět. Z reakcí asi dvě stě padesáti příchozích bylo vidět, že užívání reflexních prvků je pro ně důležité. Akci jsme letos stejně jako loni zaměřili ještě více na dospělé, kteří na rozdíl od dětí nosí reflexní doplňky méně. Také jsme návštěvníkům doporučovali z preventivních důvodů nosit tyto vhodné prostředky ke zviditelnění i v obci. Akce se aktivně účastnili i pracovníci bučovického městského úřadu, Městská policie Bučovice,  SDH  Bučovice, BESIP Jihomoravského kraje a Český červený kříž Vyškov. Zpestřením programu byly ukázky policejních psovodů s jejich čtyřnohými svěřenci.

Ve Vyškově má tato akce již dlouholetou tradici, zveme všechny na tento pátek 20. října do budovy policie v Brněnské ulici. Stejně jako loňské ročníky je pro Vás připravený bohatý program a reflexní dárky.

por. Mgr. Alice Musilová, 16.10.2017

vytisknout  e-mailem