Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Je nás vidět!

VYŠKOVSKO: Oblíbená preventivní akce se uskutečnila v Bučovicích již popáté. Policisté zvou na pátek 18. října do Vyškova! 

Policisté ve spolupráci s městem Bučovice pro děti, jejich rodiče i seniory připravili na páteční odpoledne 11. října v Bučovicích již pátý ročník preventivní akce s názvem Je nás vidět! Za účast v dopravních soutěžích, které byly rozděleny dle věku, dostali návštěvníci akce reflexní předmět. Ten jim ve dnech se sníženou viditelností, kterých bude v nadcházejícím období přibývat, pomůže být vidět. Z reakcí asi dvou stovky příchozích bylo vidět, že užívání reflexních prvků je pro ně důležité. Akci jsme stejně jako minulé ročníky zaměřili ještě více na dospělé, kteří na rozdíl od dětí nosí reflexní doplňky méně. Také jsme návštěvníkům doporučovali z preventivních důvodů nosit tyto vhodné prostředky ke zviditelnění i v obci. Akce se aktivně účastnili i pracovníci bučovického městského úřadu, Městská policie Bučovice, BESIP Jihomoravského kraje a Český červený kříž Vyškov. Příchozí si také mohli prohlédnout techniku, kterou využívá Policie České republiky a Městská policie v Bučovicích. Letos kromě vozidel zaujala především ty menší policejní čtyřkolka a motocykl.

Ve Vyškově má tato akce již dlouholetou tradici, zveme všechny na tento pátek 18. října do budovy policie v Brněnské ulici. Stejně jako loňské ročníky je pro Vás připravený bohatý program a reflexní dárky.

por. Mgr. Alice Musilová, 14.10.2019

Odkazy do noveho okna

alkobrýle

alkobrýle 

Detailní náhled

Městská policie Bučovice

Městská policie Bučovice 

Detailní náhled

Český červený kříž

Český červený kříž 

Detailní náhled

odbor dopravy si připravil testy pro dospělé

odbor dopravy si připravil testy pro dos... 

Detailní náhled

především děti zaujala policejní technika

především děti zaujala policejní technik... 

Detailní náhled

v policejní stánku kreslily a soutěžily děti

v policejní stánku kreslily a soutěžily ... 

Detailní náhled

stanoviště BESIP

stanoviště BESIP 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem