Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Jawu demontoval a některé části odnesl

Ze spíže odcizil hifi věž
V době od 15. do 16.7.2008 poškodil dosud neznámý pachatel dveře do rodinného domu na ulici Polní v Břidličné a vnikl dovnitř. Odcizil hifi věž Sony, videorekordér a myčku na nádobí. Způsobená škoda činí 31 tisíc Kč.
  
Motocykl demontoval a některé části odnesl
Ve Světlé Hoře dosud nezjištěný pachatel vnikl v době od 13. do 17.7.2008 do uzamčené řadové garáže 46letého majitele. Zde demontoval ze dvou motocyklů Jawa motor, zadní kolo a přední brzdu. Způsobená škoda činí 800 Kč.
   
Odcizil passata
V Bruntále na třídě Obránců míru v době od 16. do 17.7.2008 odcizil dosud neznámý pachatel vozidlo Volkswagen Passat 1,9D bílé barvy. Passat měl najeto 185 tisíc km a v nádrži měl 30 litrů nafty. Byl vybaven centrálním uzamykáním, navigačním systémem a ve vozidle byla dětská autosedačka.31letému majiteli pachatel způsobil škodu ve výši  160 tisíc Kč. Policisté po vozidle ihned vyhlásili celostátní pátrání.
  
Vloupal se do vozidla odstaveného na lesní cestě
V těchto měsících dochází k častým vloupáním do odstavených vozidel obzvlášť na lesních cestách a u přehrad. Další případ šetřili policisté z Břidličné ve čtvrtek 17.7.2008.
Dosud neznámý pachatel se během dne 17.7.2008 v Jiříkově vloupal do favoritu, který 57letá žena zaparkovala na lesní cestě a šla pracovat do lesa. Pachatel vypáčil přední dveře vozidla a odcizil dalekohled, peněženku, doklady a finanční hotovost ve výši 100 Kč. Celková škoda činí 3000 Kč.
Opět bychom chtěli upozornit majitelé vozidel, aby nenechávali na sedadlech ani odkládacích plochách vozidla žádné věci, zejména kabelky, kufříky a jiná zavazadla, mobilní telefony, fotoaparáty, videokamery, doklady od vozidla či jiné osobní doklady, peněženky či volně položené peníze. Vedle cenných věcí nenechávejte ve vozidle ani žádné další věci - oblečení.
  
Čelní střet vozidel
V 19,50 hodin ve čtvrtek 17.7.2008 mezi Miloticemi nad Opavou a Horním Benešovem jela 20letá řidička s vozidlem Citroen. Na mokrém povrchu vozovky nezvládla řízení a přejela do protisměru. Čelně narazila do přední části vozidla Audi. Při nehodě došlo k lehkému zranění řidičky, další osoby zraněny nebyly. Škoda na vozidlech činí 100 tisíc Kč.
  
Nedal přednost cyklistce
Na křižovatce ulic Pionýrů a Jungmanova v Krnově v 08,50 hodin došlo k dopravní nehodě, při které se těžce zranila 60letá cyklistka. K nehodě došlo tak, že 53letý řidič felicie projížděl křižovatkou a nedal přednost přijíždějící cyklistce Došlo ke střetu a žena upadla na zem. Utrpěla těžké zranění s dobou léčení nejméně 3 měsíce. Způsobená škoda činí 2 tisíce Kč.
 
 
 
vrchní inspektor nprap. Tušková Pavla
pisbr@mvcr.cz
 

vytisknout  e-mailem