Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Jarní sportovní setkání Vodranty 2010

Dne 21. května 2010 proběhlo ve sportovním areálu Vodranty v Čáslavi „Jarní sportovní setkání Policie České republiky, Územního odboru Kutná Hora“, to vše za podpory Městských úřadů Čáslav a Kutná Hora v rámci projektu Community Policing. 

volejbalvolejbal
fotbalfotbal
předávání cenpředávání cen

      Letošního, již čtvrtého ročníku sportovního klání, se účastnilo bezmála kolem dvěstě “sportovců” ve dvou disciplínách, tedy ve fotbalu a volejbalu. Vzhledem k počasí a k malému počtu cyklistů se uskutečnila pouze cyklistická projížďka po okolí Vodrant a plánovaný turnaj v tenise byl odložen.
Ve fotbalu se na první a tedy vítězné příčce umístilo družstvo policistů ÚO PČR Kutná Hora, překrásné druhé místo obsadili hasiči Kutná Hora, bronzová příčka patřila VÚ Chotusice – Elán Čáslav.
            Ve volejbalu pak na prvním místě zabodovalo družstvo Vojenského útvaru Chotusice – Elán Čáslav, stříbrní byli pracovníci Městského úřadu Kutná Hora, bronz patřil zcela zaslouženě Záchranné službě Kutná Hora.
            Na kvalitní sportovní výsledky na místě po celou dobu konání akce dohlížela ředitelka turnaje vedoucí ÚO Kutná Hora plk. JUDr. Blanka Matějů a tajemník turnaje kpt. Mgr. Jiří Varhulík společně s plk. Ing. Radkem Zábrahou.
            Kromě odreagování od náročné a odpovědné služby veřejnosti, došlo v tento den k utužení dobrých profesních vztahů policie, státní správy a dalších složek státu.
            K dosaženým úspěchům všem zúčastněným upřímně gratulujeme a zároveň děkujeme i za velice sportovní a fér přístup.

 

vytisknout  e-mailem