Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Jarní koupel nebyla příjemná

NÁCHODSKO – Řidička skončila s autem v říčce Stěnavě. 

Zřejmě nepřiměřená rychlost a alkohol stály za nehodou v sobotu 24. 3. 2018 před třetí hodinou ráno v Otovicích na Broumovsku.

Třicetiletá řidička Škody Fabia jedoucí od Polska směrem na Broumov v obci Otovice asi jela rychleji, než bylo přiměřené stavu a povaze vozovky a nezvládla průjezd pravotočivou zatáčkou.  Najela na pravou krajnici a posléze narazila do kamenné zídky a svislé dopravní značky. Pak s autem přejela napříč komunikací a skončila vlevo mimo silnici v řece Stěnavě. Při nehodě utrpěla zranění. Dechová zkouška pak v jejím dechu prokázala 1,75 promile alkoholu. Řidička však policistům tvrdila, že alkohol vypila až po nehodě. Byla proto vyzvána k provedení kontrolních dechových zkoušek a odběru krve na detailní prokázání množství alkoholu a doby působení v organizmu.

Řidičce byl na místě zadržen řidičský průkaz a další jízda zakázána. Celkové hmotné škody na vozidle, dopravním značení a kamenné zídce byly vyčísleny na 65.000 korun. Dopravní nehoda zůstává v šetření dopravní policie.

por. Mgr. Eva Prachařová
26. 3. 2018 v 14:30

Odkazy do noveho okna

Otovice

Náchodsko 24.3. 2018 

Detailní náhled

Otovice

Náchodsko 24.3. 2018 

Detailní náhled

Otovice

Náchodsko 24.3. 2018 

Detailní náhled

Otovice

Náchodsko 24.3. 2018 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem