Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Jako to bylo s nehodami?

HODONÍNSKO: Dopravní policisté hledají svědky těchto dopravních nehod. 

Dopravní policisté hledají svědky těchto dopravních nehod:

  1. V době od 17. ledna do 22. ledna 2015 došlo v Hodoníně v ulici Sv. Čecha, před domem č. 3361/20 k poškození zaparkovaného osobního vozidla Peugeot 206 jiným vozidlem. Po dopravní nehodě řidič nezjištěného vozidla z místa nehody odjel, aniž by poškození vozidla jakkoliv řešil.

  2. Ve čtvrtek 22. ledna 2015 v 16:35 hodin se v Kyjově v ulici Strážovská na křižovatce u nemocnice stala dopravní nehoda. V té době zde projížděla sanitka se zapnutými majáky. Na to reagoval řidič vozidla VW Touareg, který zajel k okraji vozovky. Při najíždění zpět do svého jízdního pruhu se střetl s projíždějící Škodou Octavií jedoucí stejným směrem. Na vozidlech vznikla hmotná škoda a policisté nyní zjišťují míru zavinění jednotlivých účastníků.

  3. Ve středu 28. ledna 2015 v 07:06 hodin se ve Veselí nad Moravou u restaurace "U Andrýsků" stala dopravní nehoda. Nezjištěný řidič pravděpodobně s vozidlem Renault Megane šedé nebo stříbrné barvy při couvání narazil do boku zaparkovaného vozidla Toyota Corolla. Nezjištěný řidič po nárazu do stojícího vozidla odjel bez zastavení z místa nehody po ul. Národních mučedníků ve směru k OD Kaufland.

  4. V pátek 30. ledna 2015 v 15:07 hodin mezi obcemi Moravský Písek a Uherský Ostroh havarovalo osobní vozidlo Škoda Octavia. Řidič poté vypověděl, že když jel od Moravského Písku, spatřil proti němu jedoucí dodávku pravděpodobně Peugeot Boxer modro žluté barvy, jejíž řidič měl jet údajně částečně v protisměru. Aby nedošlo ke střetu s dodávkou, najel řidič oktávie vpravo na krajnici. Tím uvedl vozidlo do smyku a havaroval. Ke střetu s dodávkou, která měla z místa odjet, nedošlo.


 

Pokud jste byli svědkem některé z těchto nehod a mohli byste identifikovat účastníky nehod nebo jejich vozidla, ozvěte se policistům a pomozte v objasňování případů. Volat můžete na telefon 974 633 260 nebo na linku 158.

 por. Bc. Petr Zámečník, 2. 2. 2015

vytisknout  e-mailem