Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Jak přišel muž ke zranění?

LIBEREC - Kriminalisté hledají svědky. 

Minulou středu 2. března 2011 byl patnáct minut po jedenácté hodině dopoledne, poblíž ulic Čapkova a Zvolenská,  (prostor lesoparku u liberecké přehrady) nalezen starší muž se zraněním na hlavě. Bezvládně ležícího muže našli svědci, kteří mu přivolali zdravotnickou pomoc. Muž, v kterém byl ztotožněn 76letý Liberečan, je hospitalizován v liberecké nemocnici a není schopen výslechu. Kriminalisté nyní intenzívně prověřují okolnosti, za jakých ke zranění muže došlo, tedy zda se jednalo o nešťastnou náhodu či se stal obětí trestného činu.
Kriminalisté proto žádají o pomoc i veřejnost. Vzhledem k tomu, že informaci o zraněném muži získali až od zdravotníků, nehovořili s žádnými svědky, kteří muže našli a přivolali mu pomoc. I jejich informace budou pro kriminalisty velmi cenné.

Proto žádají, aby se jim přihlásila žena ve sportovním oblečení, která jako první muže našla a která požádala o pomoc další osoby, které u sebe měly mobilní telefon. Ty pak přivolaly zdravotnickou pomoc.
Na místě se pohyboval  i mladší muž se psem, který byl u zraněného muže až do příjezdu zdravotníků.

Kriminalisté ale přivítají informace i  dalších osob, které se 2. března 2011 dopoledne, konkrétně pak v době mezi 10.30 až 11.20 hodin, pohybovaly v ulici Na Výšinách v Liberci 15 a v okolí lesoparku u liberecké přehrady.

Svědci, kteří byli na místě u zraněného muže, ale i ostatní, kteří se v inkriminovanou dobu pohybovali v okolí liberecké přehrady, se mohou policistům přihlásit na bezplatnou tísňovou linku 158 nebo v pracovní dny na telefon: 974 466 465.

 

mjr. Bc. Vlasta Suchánková
e-mail: tiskova.krplb@mvcr.cz
tel.: 974 461 207
11. 3. 2011

vytisknout  e-mailem