Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Jak k nehodě došlo? Pomohou nám svědci?

PŘÍBRAM - Výzva k možným svědkům havárie řidičky osobního vozu. 

Policisté z dopravního inspektorátu v Příbrami zjišťují okolnosti havárie, k níž byli přivoláni v pátek, 14. července, krátce před devátou hodinou ranní.

Nehoda se stala v katastru obce Hluboš, na zhruba 38.28 km silnice II/118. Po této komunikaci jela řidička s osobním vozem Ford Galaxy (ve směru z Jinců na Příbram), kdy začala předjíždět před sebou jedoucí vůz. Nicméně podle sdělení řidičky započal i tento řidič neznámého vozu stříbrné metalické barvy také předjíždět, a to nákladní vůz jedoucí před ním. Řidička Fordu, aby zabránila možnému střetu, strhla řízení a vyjela mimo vozovku, kde nejprve narazila do stromu a následně se s vozidlem převrátila na střechu. Sama přitom utrpěla lehké zranění, s nímž byla převezena do nemocnice.

Policisté nyní v souvislosti s objektivním posouzením nehody hledají také přímé svědky této kolizní situace, která skončila havárií. Jakékoliv informace, případně i záběry zaznamenané na palubních kamerách projíždějících vozů, pomohou policistům při stanovení míry zavinění nehody. Vše je možné sdělit policistům na lince tísňového volání 158, kteří přijatá svědectví či informace předají policistům dopravního inspektorátu v Příbrami.


mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
oddělení tisku a prevence
KŘP Středočeského kraje
18. července 2023

vytisknout  e-mailem