Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Interní akt řízení

Žadatel se domáhal poskytnutí závazného pokynu policejního prezidenta č. 64/2010 ve vztahu k databázi „Očista“, případně dalších závazných pokynů policejního prezidenta, kterými byl tento závazný pokyn policejního prezidenta změněn či zrušen. 

Policie České republiky poskytla žadateli následující informace:

Závazným pokynem policejního prezidenta č. 64/2010 se mění některé interní akty řízení. Provozování informačního systému „Očista“ se týká článek II předmětného interního aktu řízení v následujícím znění:

Čl. II

Změna závazného pokynu policejního prezidenta č. 93/2006

Závazný pokyn policejního prezidenta č. 93/2006, kterým se upravuje provozování informačního systému „OČISTA“, se mění takto:

1. V čl. 5 odst. 1 se slova „úřad služby kriminální policie a vyšetřování Policejního prezidia České republiky“ nahrazují slovy „centrála informatiky a analytických procesů služby kriminální policie a vyšetřování Policejního prezidia České republiky (dále jen „centrála“)“.

2. V čl. 5 odst. 3 se slova „ředitelem úřadu služby kriminální policie a vyšetřování Policejního prezidia České republiky“ nahrazují slovy „ředitelem centrály“.

 

3. V čl. 6 odst. 1 se slova „odbor systémového řízení a informatiky Policejního prezidia České republiky“ nahrazují slovem „centrála“.

4. V čl. 6 odst. 3 se slova „vedoucím odboru systémového řízení a informatiky Policejního prezidia České republiky“ nahrazují slovy „ředitelem centrály“.

Dokument je platný a účinný, nebyl novelizován ani opravován.

PhDr. Jiří Vokuš, 22. července 2016

vytisknout  e-mailem