Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

ÚO F-M - Žádost o informace

Žadatelka žádá informace ohledně "stretov" s policií. 

žádost o informace, cituji:
„Na zaklade zakona o slobodnych informaciach ziadam PCR aby uviedla celkovy pocet v termine ................, na namesti ........, a na ulici .......... (ulica po ktorej sa z daneho namestia vychadza)- mojich stretov s policiou, ci uz vykonanych kontrol vozidla .......... cize zastaveni hliadkou , alebo hliadky ktore ma pri mojom vozidle kontaktovali, a hliadky ktore za mnou prisli na moj predajny stanok (pocas vianocnych trhov vo ..........v danom termine) na vyssie spominane namestie. Tieto informacie ziadam vytiahnut z mestskeho kameroveho systemu ....., a vsetkych dalsich dostupných zdrojov ktore dopomozu k spravnemu udaju…“

Odpověď:
Povinný subjekt žádost posoudil a sděluje následující: 
K části žádosti ohledně „stretov a kontrol“ se nejedná o žádost o informace podle InfZ. Z obsahového hlediska je jedná o žádost podle § 83 zákona č. 273/2008 Sb., o Policii České republiky, neboť žádáte informace vztahující se k Vaší osobě.
Vzhledem k výše uvedenému byla tato část žádosti zaslána k vyřízení na Policejní prezidium České republiky, oddělení správy a kontroly osobních údajů.  

K části žádosti „vytiahnutí“ informací z městského kamerového systému  - byla žádost odložena pro nepůsobnost osloveného povinného subjektu.

vytisknout  e-mailem