Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Informace o uzavírce silnice I/10 pro nákladní vozidla

KRAJ - Dnešního dne bude od 15:00 hodin uzavřen provoz na silnici I/10 z Tanvaldu do Harrachova a dále na hraniční přechod Harrachov pro nákladní vozidla. 

V návaznosti na vydanou výstrahu ČHMI bude dnes od 15:00 hodin uzavřen provoz na silnici I/10 z Tanvaldu do Harrachova a dále na hraniční přechod s Polskem, pro nákladní vozidla nad 3,5 t , s výjimkou autobusů. Uzavírka se předpokládá do ranních či dopoledních hodin dne 1.3.2016 dle stavu komunikace. 

V návaznosti na toto opatření bude aktivováno veškeré dopravní značení s výše uvedeným omezením. Na jeho dodržování budou dohlížet policisté ve spolupráci s Městskou policií Tanvald. Doporučení alternativní trasa pro nákladní vozidla nad 3,5 t je přes hraniční přechod Hrádek nad Nisou na silnici I/35.

Provoz na silnici I/10 z Tanvaldu do Harrachova a dále na hraniční přechod s Polskem není nijak omezen pro osobní dopravu ani autobusovou dopravu. Vzhledem k předpovědi, kdy po 18 hodině bude velmi vysoká intenzita sněhových srážek a bude se jednat o těžký mokrý sníh, se dají očekávat komplikace v dopravě a řidiči by měli být připraveni na náhlou změnu počasí a přizpůsobit tomu způsob jízdy. Doporučujeme kvalitní zimní výbavu (zimní pneumatiky s dostatečnou hloubkou dezénu), při cestách do hor i sněhové řetězy. 

Informace o aktuální sjízdnosti v uvedené lokalitě můžete získat na www.dopravniinfo.cz
 

29.2.2016
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem