Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Incident prošetřují policisté /AKTUALIZACE/

HODONÍNSKO: Napadení mezi dvěma muži skončilo řezným zraněním. 

Hodonínští policisté od úterního odpoledne prošetřují okolnosti incidentu, který se odehrál mezi dvěma muži u autobusového nádraží v Hodoníně. Při tomto incidentu vytáhl útočník nůž a svému protivníkovi způsobil řezná poranění v obličejové části. Napadený muž byl poté ošetřen v nemocnici bez nutnosti hospitalizace. Útočník byl po poměrně krátké době vypátrán, zadržen a po nezbytných procesních úkonech  umístěn do policejní cely. Během dnešního dne policisté pokračují v prošetřování události a ve věci zahájili úkony trestního řízení.

por. Bc. Petr Zámečník, 11. 12. 2019

AKTUALIZACE 13. 12. 2019:

Policisté útočníka obvinili z trestných činů Těžké ublížení na zdraví a Výtržnictví a na muže podali návrh na vzetí do vazby. Soud tomuto návrhu vyhověl a obviněného muže jsme dnes eskortovali do vazební věznice. Za uvedené jednání mu hrozí trest odnětí svobody až na deset let. 

Dále doplňujeme, že uvedený případ nepatří mezi časté události, kterými by se policisté v Hodoníně zabývali a je spíše způsobem útoku ojedinělý. I nadále se bezpečnostní situaci ve městě věnujeme, dohlížíme ve spolupráci se strážníky MP na problémová místa a zajímáme se o závadové osoby. 

vytisknout  e-mailem