Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pokus znásilnění - aktualizace

Kriminalisté hledají muže podezřelého z pokusu o znásilnění. 

Kriminalisté třetího policejního obvodu prověřují oznámení, podle kterého mělo dojít k pokusu o znásilnění pětadvacetileté ženy. Poškozená se s mužem seznámila 5. února v jednom z barů v Praze 8 na Sokolovské ulici. Zpočátku vše probíhalo normálně a po pár vypitých skleničkách se začal pár sbližovat, došlo na několik polibků a doteků. Chvilku po půlnoci oba vyšli před bar na cigaretu, kde podle výpovědi poškozené ji muž natlačil na zeď, začal z ní strhávat oblečení a kousat do krku. Tomu se žena s křikem o pomoc ubránila a muž odešel pryč.   

Případem se kriminalisté zabývají pro podezření ze spáchání trestného činu znásilnění ve stádiu pokusu a pátrají po totožnosti muže zachyceného na záběrech. Jestliže ho někdo poznává, ať se ozve na linku 158.

Popis muže: 35 - 40 let, výška 185 - 190 cm, mohutnější postava, světle hnědé vlasy s šedinami, delší strniště, světlé oči a široké lícní kosti. Na sobě měl khaki kabát, šedou mikinu, tmavší kalhoty a na hlavě šedou pletenou čepici.

por. Bc. Jan Daněk – 20. 2. 2019

Aktualizace - Hledaný muž se sám přišel přihlásit a v rámci prověřování vyšlo najevo, že se o trestný čin nejedná. Případ byl odevzdán k projednání přestupku ke správnímu orgánu.

por. Bc. Jan daněk – 10. 4. 2019

vytisknout  e-mailem