Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ignorovala rozhodnutí soudu

TEPLICKO - Prostitutka navštívila Dubí a teď je ve vazbě; Hydranty zůstaly bez vybavení... 

Ignorovala rozhodnutí soudu

     Ve vazbě skončila 36letá žena, která porušila pravomocné rozhodnutí soudu, kterým jí byl zakázán pobyt na území města Dubí. I když prostitutka o zákazu věděla, rozhodla se ho nerespektovat, což se jí ale nevyplatilo, protože narazila na hlídku policistů. Ti ženu podezřelou z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání zadrželi a ve lhůtě 48 hodin eskortovali k soudu. Vzhledem k tomu, že za opakované porušování zákazu pobytu byla už i ve vězení, bylo rozhodnuto o jejím vzetí do vazby, kde bude čekat na verdikt soudce, který ji může poslat až na dva roky za mříže.

Hydranty zůstaly bez vybavení

     Trnovanští policisté pátrají po neznámém zloději, který vykradl vybavení z hydrantových skříní v panelovém domě. Škoda byla vyčíslena na více jak 14 tisíc korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže.

Vykradené auto

     Z přečinů krádeže a poškození cizí věci je podezřelý neznámý pachatel, který se v Bílině vloupal do zaparkovaného auta. Po rozbití bočního okna vnikl do vozidla a odcizil z něj autorádio, celková škoda byla vyčíslena na devět tisíc korun, zloději hrozí v případě dopadení až dvouleté vězení.

8. srpna 2019, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem