Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

I na vesnicích mizí oktávky

VSETÍNSKO: Policisté pátrají po další Škodě Octavia. 

Policisté pátrají po další Škodě Octavia. Ta zmizela v noci ze soboty na neděli v obci Jablůnka. S věcmi, které s ní zmizely, vznikla škoda přesahující dvě stě patnáct tisíc korun.

V neděli dopoledne nenašel na místě, kde zaparkoval, své auto Škoda Octavia šestatřicetiletý muž ze Vsetínska. Policisté od muže zjistili, že auto zaparkoval v křižovatce po pravé straně silnice I/57 kousek za železničním přejezdem v obci Jablůnka u odbočky na nádraží. Bylo to v osm hodin v sobotu večer. Když chtěl auto v neděli o čtvrt na jedenáct dopoledne použít, našel jen prázdné místo. Policisté ihned po vozidle vyhlásili pátrání.

Vozidlo bylo téměř nepoškozené, jen na pravém rohu zadního nárazníku byly mírné praskliny laku. K viditelnému vybavení patří tažné zařízení, střešní ližiny a hliníkové lité disky. Na tachometru bylo sto šedesát tisíc kilometrů, nádrž napůl naplněná naftou. Ve vozidle majitelé ponechali dvě dětské autosedačky a to červené a zelené barvy. V zavazadlovém prostoru byl fialový dětský kočárek. Majitel si cení vozidlo i s věcmi na dvě stě patnáct tisíc pět set korun.

Policisté nadále zjišťují informace, které by jim pomohly vozidlo vypátrat. Žádají občany o spolupráci. Kdo si v danou dobu všiml nějakých podezřelých okolností nebo má informace o odcizeném vozidle či pachatelích, ať tyto informace sdělí na nejbližší policejní služebně nebo prostřednictvím linky 158.

3. července 2017, por. Bc. Vladislav Malcharczik

vytisknout  e-mailem