Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Host restaurace skončil v nemocnici

ČESKÁ LÍPA - Jiný host ho udeřil půllitrem a popelníkem. 

     Policisté prošetřují incident, ke kterému došlo v neděli nad ránem v jednom baru v Zákupech. Třiatřicetiletý host tu měl po předchozí slovní rozepři fyzicky napadnout  24 letého mladíka a vážně ho zranit. Útočník měl uhodilt svého protivníka do hlavy nejprve skleněným půllitrem a poté ještě z bezprostřední blízkosti popelníkem. Napadený přitom utrpěl poranění hlavy, se kterým je nyní hospitalizován v českolipské nemocnici. Policisté v této souvislosti již zahájili úkony trestního řízení pro podezření z pokusu o těžkou újmu na zdraví a rovněž i pro podezření z trestného činu výtržnictví. K průběhu napadení se bude ještě také vyjadřovat sám poškozený, který dosud z důvodu nedobrého zdravotního stavu nebyl vyslechnut.

 

 Nic neulovil a přesto bude potrestán

     V sobotu ráno přistihli dokští policisté při neoprávněném rybolovu na Máchově jezeře ve Starých Splavech  44 letého muže. I přesto, že do jejich přichodu nic ulovit nestačil a měl jen nahozený prut se třpytkou ve vodě, dostal se do střetu se zákonem. Právě už nahozením prutu do vody bez toho, aniž by měl k rybolovu povolení, se totiž dopustil trestného činu pytláctví. Za to může být potrestán až dvouletým vězením.

 

Nechal se zamknout v restauraci

     Neznámý zloděj se  nechal uzamknout v jednom mimoňském baru, odkud potom odcizil cigarety, alkohol i peníze v hotovosti. Drzý host si nakonec vzal z baru klíče, se kterými si odemkl hlavní vchodové dveře a bez problémů objekt opustil. Nalezené klíče bez dalšího zájmu ponechal v zámku dveří. Neznámý tak způsobil majiteli podniku škodu ve výši 17 700 korun. Po jeho totožnosti nyní pátrají místní  policisté.

vytisknout  e-mailem