Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

AKTUALIZACE - Hořící kamion zastavil provoz ve směru od Turnova na Liberec

LIBERECKO - Kolem třetí hodiny ráno došlo za nájezdem ve směru od Turnova na silnici I/35 na rovince před Paceřickým kopcem k požáru kamionu. Nikdo nebyl zraněn. 

AKTUALIZACE :

V tuto chvíli byl uvolněn i nájezd na silnici I/35 ve směru od Turnova (ze silnice I/10).

S ohledem na zúžení vozovky v místě, kde došlo k poškození povrchu komunikace, prosíme řidiče, aby byli trpěliví a počítali s jistým zpožděním, mohou se zde tvořit kolony. 
 

6. 10 2023, 10,40 hod.
kpt. Bc. Vladimíra Šrýtrová
koordinátorka prevence KŘP Libereckého kraje

---------------------------------------------------------------------

Dnes, kolem třetí hodiny ranní, přijal operační důstojník na tísňové lince 158 oznámení o požáru kamionu na silnici I. třídy č. 35 ve směru od Turnova na Liberec. 

Z důvodu požáru došlo k uzavření sjezdu ze silnice D10 na silnici I/35. Na místě bylo několik policejních hlídek, které zajišťovaly bezpečnost silničního provozu a odklon po objízdných trasách. Objízdná trasa byla přes obec Čtveřín - Doubí - Husa - Paceřice a Žďárek - na silnici I/35.

Při této události nebyl naštěstí nikdo zraněn. Komunikace v daném úseku byla po dobu hašení požáru a zajišťování bezpečnosti na místě téměř 6 hodin uzavřena. 

Kolem deváté hodiny došlo ke zprůjezdnění komunikace jedním jízdním pruhem, a to pouze ve směru od sjezdu od Prahy ze silnice D10. Nájezd na silnici I/35 ve směru od Turnova zůstává i nadále uzavřen. 

V tuto chvíli bude probíhat překládka zboží a následně odtah poškozeného vozidla. 

Provoz i nadále zůstane veden pouze jedním jízdním pruhem, a to i po odtahu vozidla, neboť došlo během požáru k poškození povrchu vozovky. Proto apelujeme na řidiče, aby dbali v tomto úseku zvýšené opatrnosti.


6. 10 2023
kpt. Bc. Vladimíra Šrýtrová
koordinátorka prevence KŘP Libereckého kraje

vytisknout  e-mailem