Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hořící dodávkové vozidlo na silnici R7

KLADENSKO - Při požáru nedošlo ke zranění žádné osoby a ani ke škodě na ostatním majetku. 

Dnešního dne 26. srpna 2015 několik minut po osmé hodině bylo oznámeno na linku 158 hořící dodávkové vozidlo značky Iveco Daily, které se nacházelo mimo vozovku R7 Praha – Louny, a to nedaleko čerpací stanice u sjezdu na Slaný.
 
Na místo oznámené události se sjely složky integrovaného záchranného systému. Hořící kabina u vozidla byla uhašena a prvotním šetřením bylo zjištěno, že pravděpodobnou příčinou byla technická závada.
 
V průběhu likvidace hořícího vozidla nebyl nikdo zraněn a ani nebyla způsobena žádná jiná škoda na majetku kromě tohoto vozidla. Předběžně vyčíslena škoda činí částku 300 000,- Kč.
 
Provoz na pozemní komunikaci R7 nebyl omezen. Policisté obvodního oddělení Slaný koordinovali příjezdovou komunikaci k nedaleké čerpací stanici.
 
Řidič dodávkového vozidla se zachoval velice zodpovědně. Při podezření na závadu na vozidle sjel mimo pozemní komunikaci R7, aby nebránil plynulosti provozu ostatních vozidel. Poškozené vozidlo zaparkoval do odstavného prostoru, kde se nenacházela jiná zaparkovaná vozidla a především do bezpečné vzdálenosti od nedaleké čerpací stanice a ihned zavolal na místo hasiče na linku 150.
 
 
nprap. Jana Šteinerová
tisková zpráva
P ČR Kladno
26. srpna 2015

vytisknout  e-mailem