Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Hořící auto uhasili policisté

RYCHNOVSKO - Řidičům překážel strom i plot. 

Rychnovští dopravní policisté včera šetřili čtyři dopravní nehody. Při dvou z nich doposud neznámí pachatelé poškodili zaparkovaná vozidla a z místa nehody ujeli,  v dalších dvou haváriích se řidičům do cesty "připletly" některé předměty.  Všechny události se naštěstí obešly bez zranění.

K havárii osobního vozu zn. Fiat Scudo vyjížděla hlídka policistů rychnovského Dopravního inspektorátu ve 14:40. Řidič projíždějící obcí Slemeno-Synkov se s největší pravděpodobností plně nevěnoval řízení, vyjel vpravo mimo silnici, kde porazil popelnici a poškodil betonovou podezdívku,  plot a omítku rodinných domů. Dechová zkouška, kterou policisté na místě u jednatřicetiletého řidiče provedli, byla negativní. Škoda této havárie je vyčíslena na 80.000 korun.

O deset minut později přijal operační důstojník hlášení o havárii na silnici č. I/11 v Týništi nad Orlicí. Řidič vozu zn. Ford Tourneo jedoucí od Třebechovic směrem na Týniště se s největší pravděpodobností plně nevěnoval řízení. Na přímém úseku silnice přejel do protisměru, kde poškodil směrový sloupek a poté čelně narazil do stromu. Po  střetu začalo auto hořet. Hlídka týnišťských policistů hasícím přístrojem požár uhasila. U dvaapadesátiletého řidiče provedená dechová zkouška alkohol neprokázala. Škoda této dopravní nehody je odhadnuta na 106.000 korun.

por. Mgr. Alena Kacálková
22. prosince 2015

 

Odkazy do noveho okna

Rychnovsko

21.12. Slemeno-Synkov 

Detailní náhled

Rychnovsko

21.12. Slemeno-Synkov 

Detailní náhled

Rychnovsko

21.12. Slemeno-Synkov 

Detailní náhled

Rychnovsko

21.12. Týniště nad Orlicí 

Detailní náhled

Rychnovsko

21.12. Týniště nad Orlicí 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem