Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Hlídejte si své cennosti!

TEPLICKO - Žena okradena na kulturní akci; Krádež ve školce objasněna.. 

Hlídejte si své cennosti!

     V nadcházejícím letním období se zvyšuje počet veřejně přístupných kulturních akcí, kterých se kromě návštěvníků, zúčastňují i kapesní zloději. Ti využívají toho, že diváci jsou zaujatí programem a nehlídají si tolik své kabelky, batohy, případně kapsy oděvu. O tom se přesvědčila i žena, která navštívila v sobotu kulturní akci v Zámecké zahradě v Teplicích. Neznámý lapka využil nestřeženého okamžiku a z příruční tašky, kterou měla zavěšenou na rameni, jí vytáhl peněženku s penězi, doklady a platební kartou.

     Nabádáme občany, aby své věci měli pod kontrolou a cennosti si uschovali do spodní části zavazadla zapnutého na zip. Mohou se tak vyhnout nepříjemnostem spojeným s okradením.

Vloupání do školky objasněno 

     Na konci dubna došlo k vloupání do mateřské školky v Oseku. Tehdy neznámý zloděj vnikl do ředitelny, kde odcizil finanční hotovost ve výši 3130,-Kč a na místě zkonzumoval potraviny za 57 korun. Kriminalistickým technikům se podařilo zajistit několik stop, které přispěly k vypátrání totožnosti zloděje. Je jím stejný 46letý muž z Litvínova, který několik dní před vloupáním pomočil regál s nápoji v teplickém supermarketu. Kromě výtržnictví mu tak na konto přibylo sdělení podezření z krádeže vloupáním.  

10. května 2022
por. Bc. Ilona Gazdošová
Oddělení tisku a prevence
KŘ PČR Ústí nad Labem
ÚO Teplice

vytisknout  e-mailem