Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledaný mladý muž

PRAHA VENKOV-JIH – Pátráme po pětadvacetiletém muži z Benešova, na kterého vydalo Okresní státní zastupitelství pro Prahu – východ před více jak rokem předchozí souhlas se zadržením. 

Jedná se o pětadvacetiletého muže, který je zdánlivého stáří kolem 24 až 29 let. Má štíhlou 170 - 180 cm vysokou postavu, hnědé oči, krátce střižené hnědočerné vlasy. Může nosit bradku nebo knír. Bližší popis k jeho účesu nebo oblečení není v současné době znám.
Zmiňovaný je podezřelý z majetkové trestné činnosti spáchané na území Prahy – východ. Hledaný se na adrese svého trvalého pobytu delší dobu nezdržuje, je nekontaktní. Z výsledků dosavadního šetření kriminalisté však předpokládají, že by se mohl pohybovat především v Benešově a jeho blízkém okolí.
Z uvedených důvodů se touto formou kriminalisté z Prahy venkov-JIH obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc. Veškeré poznatky k hledanému přijme od občanů jakákoliv policejní služebna, případně je mohou telefonicky sdělit policistům na telefonním čísle: 974 882 476 nebo prostřednictvím linky 158 tísňového volání Policie České republiky.


por. Bc. Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí
P ČR Praha venkov-JIH
9. ledna 2017

vytisknout  e-mailem