Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Hledáme ženu, která odešla z domova

HODONÍNSKO: Může se pohybovat i na Břeclavsku. 

Hodonín - Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po pohřešované ženě. Informace jsou uvedeny na: http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=440725150606 (pokud bude odkaz nefunkční, pátrání bylo odvoláno).

Čtyřiapadesátiletá žena odešla z domova v pátek 24. července, kdy šla venčit svého psa a do současné doby o sobě nepodala žádnou zprávu. Má zdravotní komplikace a pohybuje se na trojkolce, na níž také z domova odjela. Trojkolka je červená a má za sedadlem košík, v něm je umístěný látkový kufřík modré barvy (viz foto).

K popisu ženy lze upřesnit následující informace: 155 cm vysoká, štíhlé postavy, blond vlasy a nosí dioptrické brýle. Při odchodu měla na sobě plavky fialové barvy a žluté pončo.

Policisté provádějí intenzivní pátrání, prohledávají místa, kam žena často chodila, ovšem doposud bezvýsledně. Obracíme se proto na občany - pokud někdo od pátku ženu zahlédl, ať okamžitě kontaktuje nejbližší policejní služebnu či volá na tísňovou linku 158. Za ochotu předem děkujeme.

por. Mgr. Kamila Haraštová, 27. července 2015

 

 

 

vytisknout  e-mailem