Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme vandala, který poničil zaparkovaná auta v Říčanech

PRAHA VENKOV - JIH - Hledáme případné svědky nebo další poškozené 

Policisté z Obvodního oddělení Říčany aktuálně pátrají po vandalovi, který poničil minimálně 2 osobní vozidla. V době od 4. března od 17:30 hodin do 7. března 22:10 hodin zatím neznámý vandal poškodil dvě zaparkovaná vozidla v ulici Nádražní v Říčanech, na parkovišti poblíž ČD.

Do vozidla značky Peugeot a Jaguar udělal hluboké vrypy neznámým předmětem na kapotě, blatnících a dveřích, do vozidel dále zřejmě kopal a skákal po kapotách.

Policisté žádají případně svědky, kteří si takového jednání mohli v uvedenou dobu všimnout, aby veškeré skutečnosti nahlásili policistům Obvodního oddělení Říčany na tel. čísle 974 881 730 nebo emailem poj.oo.ricany@pcr.cz, kontaktovat policisty můžete i prostřednictvím linky 158 Policisté uvítají jakékoliv informace, které by mohli vést k dopadení pachatele nebo pachatelů. Dále žádáme další případné poškozené, aby se taktéž policistům ozvali.

Ve věci byly zahájeny úkony pro podezření z trestného činu poškození cizí věci. V případě dopadení pachateli hrozí až roční pobyt ve vězení.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
10. března 2022

vytisknout  e-mailem