Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme viníka dopravní nehody

LIBEREC - V pondělí 29. listopadu 2016 odpoledne způsobil chodec dopravní nehodu v ulici Česká a z místo nehody následně opustil, aniž by vyčkal příjezdu policie.  

V pondělí 29. listopadu 2016 se krátce před půl čtvrtou hodinou odpoledne stala v Liberci na ulici Česká v Liberci u budovy pošty dopravní nehoda, při níž došlo ke střetu osobního vozidla s chodcem. Řidička vozidla Honda jela ve směru od Jeřmanické ulice a ve chvíli, kdy míjela autobusovou zastávku MHD, jí vběhl do jízdní dráhy ve směru od prodejny samoobsluhy chodec. Řidička již střetu s ním nedokázala zabránit. Chodec vyběhl do vozovky zpoza přední části autobusu, aniž by se rozhlédl, a zcela mimo přechod pro chodce. Řidička do muže narazila pravou přední částí vozidla. Sražený muž tvrdil, že je v pořádku a žádné zranění nemá. Poté, aniž by vyčkal příjezdu dopravních policistů, místo nehody opustil. Po příjezdu výjezdu dopravních nehod provedli policisté u řidičky orientační dechovou zkoušku na alkohol přístrojem Dräger, která byla negativní. 

chodec 3

Dopravní policisté nyní pátrají po viníkovi nehody, který místo opustil ještě před jejich příjezdem na místo. V případě, že někdo muže na fotografiích poznává, kontaktujte prosím policisty prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na Dopravním inspektorátu policie Liberec tel. číslech:  974 466 577  nebo  974 466 251. Žádáme i samotného účastníka dopravní nehody, aby se policistům přihlásil. 

21.12.2016
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí 

Odkazy do noveho okna

chodec 3

chodec 3 

Detailní náhled

chodec 2

chodec 2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem