Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme svědky vloupání do vozidla

PRAHA VENKOV-ZÁPAD – K události došlo na konci ledna na parkovišti u hostivického vlakového nádraží. 

Policisté se od konce ledna zabývají případem vloupání do vozidla, jehož pachatele se doposud nepodařilo dopadnout. Je ale pravděpodobné, že při této trestné činnosti byl pachatel viděn svědky, přičemž jedním z nich byl mohl být zrovna muž zachycený na kameře.

K vloupání do vozidla Škoda Superb došlo 30. ledna 2023, v době od dopoledních 10 hodin do odpolední jedné hodiny, na parkovišti u vlakového nádraží v Hostivici. Tam neznámý pachatel rozbil skleněnou výplň u vozidla a vloupal se do něj.

V této souvislosti se obracíme na veřejnost s žádostí o pomoc při objasnění této události. Vyzýváme případného svědka, zachyceného na kameře, který si mohl někoho či něčeho všimnout, aby se nám s poznatky ozval na linku 158. Obracíme se i na další osoby, které buďto poznávají možného svědka nebo si všimli někoho podezřelého, nechť kontaktují policisty.

Ve věci policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže v jednočinném souběhu s přečinem poškození cizí věci. Za to pachateli v případě dopadení hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
13. dubna 2023

vytisknout  e-mailem