Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Hledáme svědky včerejší nehody na třídě T. Bati ve Zlíně

ZLÍNSKO: Škoda se vyšplhala na 400 tisíc korun. 

Policisté z dopravního inspektorátu byli k dopravní nehodě ve Zlíně vysláni operačním důstojníkem v úterý 27. února 2018 ve 13.45 hodin. Na křižovatce poblíž centra Zlína, před Zlínskou poliklinikou, došlo ke srážce dvou osobních vozidel. Nehoda na pár hodin zpomalila dopravu v centru Zlína, na hlavním tahu mezi Otrokovicemi a Zlínem.

Řidič vozidla v barvách Zdravotnické záchranné služby Zlínského kraje, který jel s použitím zvukového i světelného výstražného signálu, projížděl křižovatkou ve směru z Otrokovic do Zlína. Přitom zřejmě ohrozil řidiče vozidla Renault Megane, který vyjížděl z ulice Šedesátá a chtěl projet křižovatkou rovně. Obě vozidla se srazila, a řidič Renaultu najel vlivem srážky na středový ostrůvek a narazil do dopravního značení. Celková škoda byla předběžně vyčíslena na více než 400 tisíc korun.

Dopravní policisté žádají svědky této dopravní nehody, aby se ozvali na linku tísňového volání policie – 158 nebo v pracovní dny na telefonní číslo dopravního inspektorátu – 974 666 259.

Nehoda T. Bati, Zlín 2.jpgNehoda T. Bati, Zlín 2.jpg

28. února 2018, nprap. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem