Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme svědky střetu osobního vozidla s chodcem

PŘÍBRAMSKO - K nehodě došlo 5. ledna v Příbrami. 

Příbramští dopravní policisté prověřují okolnosti dopravní nehody osobního vozidla a chodce, k níž došlo 5. ledna 2024, přibližně v 19:30 hodin, v Milínské ulici (u č.p. 161) v Příbrami a hledají možné svědky.

Řidič automobilu Škoda Citigo jel na výše uvedeném úseku silnice I/66 a na přechodu pro chodce se měl střetnout nezletilých chlapcem. Po události mezi nimi mělo dojít ke slovní rozepři a následně oba místo nehody opustili, aniž by situaci jakkoliv řešili. Nehoda byla policistům oznámena až s časovým odstupem ze strany matky nezletilého. 

Celému incidentu měl být přítomen nezjištěný řidič, který měl jet po ulici Milínská ve směru z centra Příbrami na Milín. Ten měl chodce na přechodu pouštět a následně i po celém incidentu zastavit a dotazovat se na jeho zdravotní stav.

V souvislosti s výše uvedenou dopravní nehodou se obracíme na možné svědky a zmíněného řidiče, aby se policistům přihlásili na tel. číslo 974 879 251 nebo 974 879 503. Stejně žádáme i řidiče, kteří mají ve vozidle záznamové zařízení, které mohlo dopravní nehodu zachytit, aby se i oni ozvali na jedno z uvedených čísel.

por. Mgr. Pavel Truxa
tiskový mluvčí
6. února 2024

vytisknout  e-mailem