Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme svědky střetu osobního auta s chodkyní v Bohutíně

PŘÍBRAMSKO – Pokud jste viděli průběh nehody nebo máte jakékoliv informace, kontaktujte policisty. 

Příbramští dopravní policisté prověřují okolnosti dopravní nehody osobního vozidla s chodkyní, k níž došlo 21. listopadu, před 17. hodinou, v Bohutíně, Vysoké Peci u Bohutína.

Dosavadním šetřením mohlo dojít ke střetu pravděpodobně tak, že řidič automobilu Škoda Fabia jel od Rožmitálu pod Třemšínem směrem na Příbram, kde pak v Bohutíně pravděpodobně přehlédl seniorku, která byla na konci přechodu pro chodce, a tam ji srazil. Dle vyjádření řidiče mělo jet proti němu dosud nezjištěné vozidlo, které si před přechodem pro chodce možná přisvítilo dálkovými světly, což ho oslnilo a chodkyni neviděl.

Seniorka byla převezena s blíže nespecifikovaným zraněním do jedné z pražských nemocnic, nikdo jiný zraněn nebyl. Dechové zkoušky u řidiče i chodkyně byly negativní.

V souvislosti s výše uvedenou dopravní nehodou se obracíme na možné svědky, kteří viděli samotnou nehodu, ale také na blíže nezjištěného řidiče, který jel v protisměru a před přechodem pro chodce si pravděpodobně rozsvítil dálková světla. S jakýmikoliv informacemi nás kontaktujte na lince 158.

por. Bc. Michaela Richterová
tisková mluvčí
P ČR Středočeského kraje
4. prosince 2023

vytisknout  e-mailem