Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Hledáme svědky, řidič po nehodě ujel

TRUTNOVSKO - Snowboardistku na Černé hoře srazil sněžný skútr. 

V pátek 29. 12. 2017 deset minut po 21. hodině (po skončení večerního lyžování na Protěži v Janských Lázních) dosud neznámý řidič skútru jedoucí od dolní stanice lanové dráhy na Černou horu srazil na konci mostu snowboardistku, která se vracela z večerního lyžování.

skútr.jpgilustrační fotoŘidič skútru po střetu s ženou nezastavil a z místa ujel směrem ke sjezdovce Protěž. Jedná se most přes silnici, který využívají lyžaři jako „přibližovadlo“ k dolní stanici lanové dráhy.

Trutnovští kriminalisté v současné době žádají příznivce zimních sportů, kteří byli v pátek 29. 12. 2017 na večerním lyžování na Protěži a kteří byli svědky výše popsané srážky snowboardistky se skútrem nebo lyžaře, kteří se v tuto dobu pohybovali v blízkém okolí a v prostorech dolní lanové stanice na Protěži, nechť neprodleně kontaktují bezplatnou telefonní linku 158.

Pokud snad někdo z projíždějících či osob u lanové stanice na Protěži měl na helmě zapnutou kameru a vznikl tak záznam o nehodě či záznam z okolí, prosím předložte jej policistům, pomůžete tak k objasnění případu.
Děkujeme.

Policisté ve Svobodě nad Úpou případ zadokumentovali pro podezření ze spáchání přečinu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti, za což v případě prokázání viny hrozí pachateli až dva roky ve vězení.    

por. Pižlová Šárka, DiS.
18. 1. 2018, 14:45

vytisknout  e-mailem