Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme svědky řetězové nehody

PŘÍBRAM - Příčinou nehody mělo být nedodržení bezpečné vzdálenosti - hledáme svědky střetů, ale i jednu z účastnic nehody. 

Nedobrždění, přesněji řečeno nedodržení bezpečné vzdálenosti, bylo zřejmě příčinou nehody tří vozidel dne 26. listopadu 2021, krátce před pátou hodinou odpolední. Ke srážce tří vozů došlo v ulici Brodské, ve směru k hypermarketu a občerstvení KFC.

Řidič osobního vozu Hyundai, který jel jako jeden z mnoha řidičů k hypermarketu, nedodržel bezpečnou vzdálenost a při prudkém brždění narazil do dalšího Hyundae (i30), jehož řidič musel zastavit za dalším vozem, jehož řidička zastavila před přechodem pro chodce, kterým  dávala přednost.

A právě řidičku vozu, jako jednu z účastnic nehody, policisté hledají. Podle všeho jela vozem Scenic Berlingo, přičemž poté, co do jejího vozu další z účastníků naboural, z vozu vystoupila - zřejmě neměla zjevnou škodu - a odjela. Nicméně na sebe nedala žádný kontakt.

Nehodou se zabývají policisté z Příbrami, kteří v zájmu objektivního posouzení nehody hledají nejen její svědky, ale žádají i samotnou řidičku, která byla jednou z účastnicí "řetětové" srážky, aby se policistům ozvala. K dispozici je telefonní číslo 974 879 503, nebo je možné informace sdělit policistům na lince 158.

mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
oddělení tisku a prevence
KŘP Středočeského kraje
29. listopadu 2021

 

vytisknout  e-mailem