Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Hledáme svědky pádu seniora při nastupování do autobusu

JABLONEC NAD NISOU - Policisté žádají svědky pádu seniora při nastupování do autobusu MHD na zastávce "U Jablonexu", aby se přihlásili a poskytli jim informace k samotnému průběhu celé události, ke které došlo 24. března letošního roku. 

Policisté z Obvodního oddělení v Jablonci nad Nisou – Mšeno v současné době šetří případ, který se stal 24. března letošního roku v Jablonci nad Nisou v ulici Palackého v prostoru autobusové zastávky MHD „U Jablonexu“, a to v době mezi 12.50 až 13.25 hodin.

V uvedené době měl 91letý senior, který při chůzi používal dvě francouzské hole, v dané zastávce nastupovat do autobusu MHD číslo 112. Během jeho nastupování do autobusu měl řidič údajně zavřít dveře, následkem čehož prý senior vypadl na chodník. Dosud provedeným šetřením policisté ovšem také zjistili, že muž pravděpodobně mohl také upadnout ještě v době, kdy do uvedeného autobusu nezačal nastupovat. Nic však nemění na skutečnosti, že senior při tomto pádu utrpěl zranění, které si vyžádalo ošetření v jablonecké nemocnici. Navíc dle dosavadního šetření celého případu mělo být na místě události přítomno několik svědků, z nichž někteří i pomáhali seniorovi postavit se zpět na nohy.

Vzhledem k této skutečnosti, žádáme uvedené svědky, aby se přihlásili policistům na Obvodním oddělení ve Mšeně, a to buď osobně, nebo telefonicky na čísle 974 480 700. Občané mohou své poznatky k tomuto případu také sdělit policistům na bezplatné lince 158. Pro policisty je velmi důležité svědectví osob, které byly na místě události přítomny a mohly by jim tak sdělit poznatky vedoucí k objasnění samotného průběhu celé události.


14. 6. 2016
nprap. Dagmar Sochorová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem