Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme svědky nehody, pomůžete?

PŘÍBRAM - Nehodu, která se stala 24. září 2021 na Příbramsku, policisté ještě neuzavřeli. Hledají její svědky. 

Příbramští dopravní policisté hledají svědky nehody, která se stala 24. září 2021 krátce po druhé hodině odpoledne v ulici Evropská. 

Jejími účastníky byl řidič motocyku Yamaha a nákladního vozu Fiat Ducato. Podle všeho jel motorkář od Sedlčan směrem na Příbram, přičemž předjížel kolonu pomalu jedoucích a stojících aut. Současně ale z parkoviště, od benzinové čerpací stanice, vyjížděl na hlavní silnici  řidič nákladního vozu, kterému projevil slušnost řidič jiného vozu jedoucí po hlavní silnici a pustil jej. Na tuto situaci ale zřejmě nestačil zareagovat řidič na motorce a došlo ke kolizní situaci, kdy se svým strojem nejprve narazil do auta a následně do svodidel.  

Oba dva účastníci dopravní nehody podstoupili dechové zkoušky, jejich výsledky byly negativní. Při nehodě utrpěl zranění řidič motocyklu, kterého z místa transportoval vrtulník. Jeho zranění bylo kvalifikováno jako těžké. Způsobné škody přesahovaly sto tisíc korun. 

Policisté by v souvislosti s touto nehodou, z důvodu objektivního posouzení míry zavinění jednotlDých účastníků, přivítali buď svědecké výpovědi těch, kteří nehodu viděli a mohou popsat její děj, případně mají záznamy z palubních kamer vozů a mohou je poskytnout policistům. Veškeré informace lze sdělit policistům na linku 158.

mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
oddělení tisku a prevence 
KŘP Středočeského kraje
29. září 2021

vytisknout  e-mailem