Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Hledáme svědky nehody

TEPLICE - Opětovně žádáme veřejnost o pomoc při pátrání po řidiči osobního auta. 

   Opětovně žádáme občany o pomoc při pátrání po řidiči, který byl ve čtvrtek 5. listopadu 2020 v době od 17:45 do 18:00 hodin v Teplicích u Luny účastníkem dopravní nehody. 

     Neznámý řidič, který jel od ul. Maršovská po ul. J. Koziny ke kruhovému objezdu zastavil u Luny před značeným přechodem, kde čekala nezletilá dívka. Po zastavení auta v protisměru nezletilá vstoupila na značený přechod, v ten samý moment se neznámé vozidlo rozjelo, přičemž jeho řidič nedal dívce přednost a přejel jí nohu. Řidič na krátký moment přibrzdil, otevřely se dveře spolujezdce a poté z místa odjel, aniž splnil povinnosti dané zákonem při účasti na nehodě, následkem které došlo ke zranění. 

     Hledáme vozidlo, které bylo zachyceno na kamerovém záznamu (viz níže přiložený soubor), uvnitř měl sedět muž jako řidič a vedle na místě spolujezdce žena.

     Žádáme svědky této události, případně řidiče, který jel v protisměru a před přechodem zastavil, nebo další řidiče, kteří v inkriminované době místem projížděli a pořizovali záznam na auto kameru ve svém vozidle, aby nás kontaktovali na lince 158, případně se obrátili přímo na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 708/5, tel. 974 439 260, za pomoc předem děkujeme.

dopravní nehoda - pátrání.mp4

20. listopadu 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem