Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Hledáme svědky nehody

TEPLICKO - Policisté pátrají po řidiči, který ujel z místa nehody a další zprávy. 

Hledáme svědky nehody

     Žádáme občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které mělo dojít v době od 13:03 do 13:50 hodin dne 23. října 2020 v Teplicích, ul. Čs. Dobrovolců na parkovišti u Kauflandu. Řidič nezjištěného vozidla měl poškodit levý bok zaparkovaného vozidla VW Passat a z místa odjet, aniž by splnil zákonem danou povinnost při účasti na dopravní nehodě. Veškeré poznatky k nehodě lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

Odcizené nářadí

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v katastru obce Světec vloupal do stavební buňky. Odnesl si ponorné čerpadlo, tlakový čistič, bourací kladivo a další nářadí v celkové hodnotě přes 42 tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro zločin krádeže, pachateli hrozí v případě dopadení za vloupání v době nouzového stavu až osmileté vězení.

Vloupání do restaurace

     Až osmiletý trest odnětí svobody hrozí neznámému pachateli, který se v katastru obce Hrob vloupal do restaurace. Uvnitř našel jen pár stokorun, daleko větší škodu způsobil poškozením interiéru, odhadované náklady na uvedení do původního stavu jsou asi čtyři tisíce korun. Policisté případ prověřují jako zločin krádeže a po pachateli intenzivně pátrají.

Vykradený kontejner

     Škodu ve výši nejméně deset tisíc korun způsobil neznámý zloděj, který se v Proboštově vloupal do přepravního kontejneru. Odcizil z něj různé elektrické ruční nářadí, pokud se podaří ustanovit zlodějovu totožnost, hrozí mu za zločin krádeže spáchaný v době nouzového stavu až osmileté vězení.

27. října 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem