Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Hledáme svědky nehody

KLADENSKO – Pomozte objasnit průběh dopravní nehody. 

Kladenští dopravní policisté vyšetřují dopravní nehodu, která se stala včera 22. října 2019 před půl třetí odpoledne v Kladně v ulici Cyrila Boudy v autobuse městské hromadné dopravy. Šestadvacetiletá řidička autobusu údajně nejela takovou rychlostí, aby dokázala adekvátně reagovat na chodce, který šel po vyznačeném přechodu pro chodce, a z tohoto důvodu prudce zabrzdila, přičemž došlo k pádu jedenasedmdesátiletého seniora ve vozidle.

Při pádu se důchodce zranil a byl následně převezen rychlou záchrannou službou do Oblastní nemocnice Kladno. Ve vozidle cestovalo cca třicet osob, nikdo další zraněn nebyl. Většina cestujících však odešla před příjezdem dopravních policistů.

Aby mohla být uvedená dopravní nehoda řádně vyšetřena a byl objektivně stanoven viník, žádáme možné svědky z autobusu, nebo i výše uvedeného chodce, aby se přihlásili vyšetřovateli nehody na Policii ČR - Dopravní inspektorát v Kladně a svým svědectvím pomohli objasnit její průběh. Dostavit se můžete osobně do ulice Havířská 632, nebo své poznatky můžete sdělit policistům telefonicky na linku 974 873 255. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158.

Děkujeme za spolupráci.

nprap. Michaela Nováková
tisková mluvčí
P ČR Kladno
23. října 2019

vytisknout  e-mailem