Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Hledáme svědky nehody

DĚČÍN - Podnapilý řidič naboural neznámé auto, pátráme po jeho řidičce a svědcích nehody. 

     Žádáme občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které došlo v sobotu 20. února 2021 v 18:10 hodin v Děčíně na Novém mostě ve směru z ulice Kamenická na Děčín - Podmokly.

     Řidič osobního vozidla Renault Megane modré barvy (jeho totožnost už známe), který si sedl za volant pod vlivem alkoholu, před dočasným zúžením vozovky přejel z levého jízdního pruhu do pravého a přitom narazil pravým bokem svého vozidla do levého boku neznámého osobního auta, které jelo v pravém pruhu ve stejném směru.

     Podle dosud zjištěných informací se mělo jednat o osobní vozidlo zn. Škoda Fabia tmavé barvy, které měla řídit neznámá žena, která po nehodě z místa pravděpodobně odjela. V rámci řádného objasnění okolností nehody přivítáme svědectví lidí, kteří by mohli podat bližší informace k jejímu průběhu a k vozidlu Škoda, případně řidičů, kteří situaci viděli, nebo zaznamenali na kameru v jejich autě. Zároveň žádáme, aby se nám ozvala žena, která Fabii řídila a stala se účastnicí nehody.

     Případní svědci i neznámá řidička nás mohou kontaktovat na lince 158, případně se mohou obrátit přímo na Dopravní inspektorát Děčín, Husovo náměstí 111, tel. 974 432 571, za pomoc předem děkujeme.

26. února 2021, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem