Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Hledáme svědky nehody

TEPLICKO - Další řidič ujel od nehody; Ignorovali zákazy řízení; Vloupání do skladu. 

Hledáme svědky nehody

     Žádáme občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které mělo dojít v době od 10:00 do 14:00 hodin 2. března 2021 v Teplicích, ul. U Hadích lázní 1139/46. Nezjištěný řidič poškodil přední část zaparkovaného vozidla Suzuki a poté z místa nehody ujel, aniž by splnil zákonem stanovené povinnosti. Policisté na místě zajistili stopy laku bílé barvy, veškeré poznatky k nehodě lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

Ignorovali zákazy řízení

     Z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání je podezřelý 37letý muž, kterého Bílině zastavili policisté. Při lustraci zjistili, že má rozhodnutím soudu uložen zákaz činnosti spočívající v čtyřletém zákazu řízení všech motorových vozidel. Skončil na služebně, kde mu policisté sdělili podezření z přečinu, za který trestní zákoník stanoví až dvouletý trest odnětí svobody.

     Stejný trest hrozí i 64letému muži, který si sedl za volant, i když to má zakázáno rozhodnutím teplického magistrátu. Navíc při kontrole v Dubí odmítl dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, k čemuž zřejmě soudce přihlédne při rozhodování o druhu trestu.

Vloupání do skladu

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se po překonání oplocení pozemku vloupal v Bílině do skladu. Odnesl si různé elektrické ruční nářadí a elektrocentrálu, celková škoda byla vyčíslena na 27 tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro zločin krádeže, za který hrozí zloději v případě dopadení až osmiletý trest odnětí svobody.

5. března 2021, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem