Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Hledáme svědky nehody

LITOMĚŘICKO - Policisté prověřují okolnosti nehody v Lovosicích a hledají svědky. 

     Žádáme občany o pomoc při objasnění okolností dopravní nehody, ke které došlo 14. září 2021 v 14:50 hodin v Lovosicích. Řidič autobusu Scania, který jel ulicí Osvoboditelů ve směru k ulici Dlouhá, přijížděl k přechodu pro chodce poblíž městské knihovny a informačního centra, kde stála a následně vjela na přechod neznámá dívka na elektrické koloběžce. Řidič autobusu byl nucen prudce zabrzdit, aby odvrátil střet, v důsledku prudkého brzdění upadla na podlahu cestující v autobuse, která se zranila. 

     Dívka na koloběžce byla ve věku cca 10 - 12 let s krátce střiženými blond vlasy. V době nehody na sobě měla dlouhé, do poloviny stehen sahající tmavě zelené triko, na nohou měla světlé pantofle  a na zádech růžový batoh s fialovým logem.

      Policisté žádají svědky, kteří by mohli poskytnout jakékoliv poznatky vedoucí k objasnění příčin a okolností nehody, případně mají k dispozici kamerové záznamy, aby kontaktovali policisty z dopravního inspektorátu Litoměřice na telefonním čísle +420 974 436 251, nebo poznatky sdělili na linku 158.

25. října 2021, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem