Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Hledáme svědky nehody

TEPLICKO - Pachatel ujel od nehody; Krádež nářadí a další zprávy. 

Hledáme svědky nehody

     Žádáme občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které došlo v době od 21:00 hodin dne 3. ledna do 12:10 hodin dne 4. ledna 2021 v Teplicích, ul. Karla Čapka u č. p. 26. Do zaparkovaného vozidla Hyundai i10 měl narazit nezjištěný řidič a poté z místa ujet, aniž by splnil zákonem stanovené povinnosti při účasti na dopravní nehodě. Veškeré poznatky k nehodě lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

Krádež nářadí

     Ze zločinu krádeže je podezřelý neznámý pachatel, který se v Řetenicích vloupal do areálu firmy, kde odcizil různé elektrické nářadí a klempířský materiál. Celková škoda byla vyčíslena na 58 tisíc korun, zloději hrozí v případě dopadení až osmiletý trest odnětí svobody.

Auto není trezor

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v Oldřichově vykradl auto. Na parkovišti vnikl do vozidla, ze kterého odcizil pánskou příruční tašku, oznamovatel přišel o doklady, platební kartu a peníze, celkovou škodu vyčíslil na devatenáct tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a zločin krádeže, za který hrozí zloději až osmileté vězení.

     Stejný trest hrozí i zloději, který se vloupal do auta v Bílině. Pod rozbití okna vnikl dovnitř a odcizil drobné mince, dvě bundy a parfém, Celková škoda byla vyčíslena na téměř deset tisíc korun, po pachateli i odcizených věcech nyní pátrají policisté.

Zloděj navštívil novostavbu

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který vnikl do novostavby rodinného domu v Teplicích. Z nemovitosti zmizel odvlhčovač vzduchu v hodnotě 25 tisíc korun, ve věci byly zahájeny úkony pro zločin krádeže, zloději hrozí v případě dopadení až osm let za mřížemi.

5. ledna 2021, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem