Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Hledáme svědky nehod

TEPLICKO - Řidiči ujeli od nehod; Vykradené auto a další zprávy. 

Hledáme svědky nehod

     Žádáme občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které mělo dojít v době od 11:00 do 12:10 hodin dne 6. listopadu 2020 v Teplicích, ul. Dubská, kdy měl nezjištěný řidič poškodit zaparkovaný automobil Dacia Duster a z místa nehody ujet, aniž by si splnil svou zákonnou povinnost.

     Od nehody ujel i řidič osobního vozidla Peugeot, který podle oznamovatele dne 6. listopadu 2020 v 15:15 hodin v Teplicích na křižovatce ulic Přítkovská a Májová vyjížděl z vedlejší ulice a nedal přednost v jízdě motocyklu Suzuki, který jel po ulici Přítkovská ve směru k ul. Jana Koziny. Veškeré poznatky k nehodám lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

Vykradené auto

     Policisté pátrají po neznámém zloději, který v Bílině vykradl nákladní vozidlo. V úterý před polednem rozbil okno u auta zaparkovaného u benzínové čerpací stanice a z kabiny ukradl peněženku a mobilní telefon. Celková škoda byla vyčíslena na více jak čtyřicet tisíc korun, pachateli hrozí v případě dopadení za zločin krádeže spáchaný v době nouzového stavu až osmileté vězení.

Řídil i přes zákaz

     Z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání je podezřelý 43letý muž, kterého v úterý odpoledne zastavili v Trnovanech policisté. Sedl si za volant, i když má pravomocným rozhodnutím teplického soudu uložen zákaz řízení všech motorových vozidel.  Muži bylo sděleno podezření z přečinu, za jehož spáchání mu v krajním případě hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

Z provozovny zmizel trezor

     Až osmiletý trest odnětí svobody hrozí neznámému zloději, který se vloupal do provozovny v Duchcově. Dovnitř vnikl oknem a odnesl si trezor s penězi, celková škoda byla vyčíslena na téměř šedesát tisíc korun, policisté případ prověřují jako zločin krádeže.

11. listopadu 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem